Adding experience to an office foyer

Unknown

I recently blogged about the Adolffsson and Partners Stockholm office which offers a new take on providing an inspiring work space.

A company by the name of Salesforce in San Fransisco has seen the foyer of their office tower asa ‘blank canvas’ and created an amazing and changing wall.  It is interesting to note the discussion about why and how the visuals change, noting they are not just randomly varied, but does with reason and intent.  It is also interesting to see that it is designed to have people stop an watch – see if you can seethe person walking up the tree trunk.  Enjoy the Salesforce wall….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s